Dagprogramma

Zo 8 JUNI

kleine zaal

15.00 uur
Dichter op straat
Tijdens het kinderprogramma hoor je gedichten van nationale en internationale dichters. Er is muziek en dans en er zijn woorden waarmee je zelf een gedicht kunt maken.
De dichters die meedoen zijn Peter van Lier uit Nederland, Miriam Van hee uit België en Gerdur Kristný uit IJsland.
Presentatie: Patrick van der Weijde.


21.45 uur
Internationale poëzie
Met William Cliff (België), Peter van Lier (Nederland), Roni Margulies (TR) en Silke Scheuermann (Duitsland). Tot 22.45 uur. Presentatie: Erik Menkveld.
Meer informatie


20.15 uur
Projekt Nederland
Debat over de culturele implicaties van de verandering van het Nederlandse landschap. Met medewerking van Jan-Hendrik Bakker (journalist), Maria Barnas (dichter en beeldend kunstenaar), Jacqueline Cramer (minister van Ruimte en Milieu), Adriaan Geuze (landschapsarchitect) en Willem van Toorn (dichter, romancier en essayist).


foyer

19.45 uur
Poëzietheater
Studenten van de Arnhemse Toneelschool brengen bijzonder Poëzietheater. In regie van Peter Sonneveld van Bonheur Theaterbedrijf Rotterdam. Tot 20:15 uur.


19.15 uur
Poetry Talks
Interview met en lezing van Silke Scheuermann (Duitsland). Tot 19:45. Presentatie: Tsead Bruinja.

19.00 uur
Boekenmarkt
Uitgevers, boekhandels, tijdschrijften en de Poetry stand met de 'vertaalbundels' (alle poezie van het festival in Nederlandse en/of Engelse vertaling) en de festival T-shirts!
Tot 22:30 / 23:00 uur

21.15 uur
Poëzietheater
Studenten van de Arnhemse Toneelschool brengen bijzonder Poëzietheater. In regie van Peter Sonneveld van Bonheur Theaterbedrijf Rotterdam. Tot 21:45 uur.

22.45 uur
DJ Willem Wereld
Meer informatie over de muziekprogrammering


39e Poetry International Festival